måndag 26 oktober 2009

Islam - världens farligaste religion?

Jag är livrädd för islam. Och jag skäms inte. Jag är inte särskilt lättskrämd. Islam - är det något att vara rädd för? Ja, jag menar faktiskt det.

Islam är inte som andra religioner. Den är inte bara en from religion. Den är även en politisk ideologi. En grym, odemokratisk ideologi.

Titta på världen! Överallt, nästan, där människor strider, bråkar, slåss, förtrycker, spränger och dödar varandra är det muslimer på den ena eller på båda sidorna. Ja, så är det! Vilka blir självmordsbombare? Muslimer! De är hjärntvättade. De tror att de, efter döden, kommer till paradiset, där 72 jungfrur väntar på dem. Jungfrur som efter varje nyttjande åter blir jungfrur! Vad är det om inte hjärntvätt och vidskepelse?

Otroligt nog så kan även unga svenska män och kvinnor bli förälskade i denna grymma religion. De blir förryckta och blinda för den mörka sidan av islam. De ser bara den fina sidan. Mördarna och terroristerna har inte den "rätta" islam, påstår de. De måste låtsas, även inför sig själva. De orkar inte se den otäcka verkligheten.

Det tycks främst vara unga sökare, som faller för islam. Många unga flickor bloggar om sin förälskelse i islam. Det är kuslig läsning. De blir som förtrollade, fångade och förvandlade. Vad är det i islam och Koranen, som kan trollbinda människor så? Människor som är födda fria?

Det är detta okända som är så skrämmande. Jag skäms inte över att jag är livrädd för islam.

- Du har inte läst Koranen, utbrister de förälskade konvertiterna, lär dig mer så ser du att islam är frid och kärlek! Min islam är underbar och vacker! Det fula du pratar om är inte islam!

- Jo, tyvärr! Även den mörka sidan är islam.

Jag kan bara skaka på huvudet över konvertiternas protester. Ju mer jag läst, ju mer jag studerat om islam, desto räddare har jag blivit. Jag påstår att de förälskade konvertiterna är de som borde lära sig mer. Det räcker inte att känna till den fina sidan. Det är självbedrägeri att tro att mördarna har "fel" islam. Det finns bara en enda islam. Och den är barbari, rent barbari. Men barbariet förnekas av de muslimer som själva inte har blod på sina händer.

Islam härstammar från 600-talet och har, till skillnad från kristendomen, inte moderniserats sedan dess. Det är nämligen förbjudet att ändra på islam. Människor får inte ändra på Allahs heliga ord. Det värsta brott en muslim kan begå är att lämna islam. Straffet är döden. Att döda en otrogen är inte mord. Att döda sin dotter som haft otillåten kontakt med en man är inte heller mord. Det är att återställa familjens heder. Straffet, om det blir något, kan vara att böta en summa pengar.

Jag påstår alltså att islam är världens farligaste religion och politiska ideologi. Och Koranen är världens farligaste bok. Därför är det friskt och sunt att frukta detta. Jag är en frisk islamofob. Det skäms jag inte för.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

40 kommentarer:

 1. Kristendom är inte som andra religioner. Den är inte bara en from religion. Den är även en politisk ideologi.

  Titta på världen! Överallt där människor strider, bråkar, slåss, förtrycker, spränger, skjuter och dödar varandra är det kristna på den ena eller båda sidorna. Ja, så är det! Vilka blir bombplanspiloter? Kristna! De är hjärntvättade. De tror att de efter döden, kommer till paradiset.

  SvaraRadera
 2. Skulle det vara roligt, eller?

  SvaraRadera
 3. Nej, det är inte det minsta roligt, men sant.
  Kristendomen är den mest mordiska och krigiska religionen någonsin och även idag.

  SvaraRadera
 4. Det skrev jag ju nyss om. Men vi kan väl lista lite då (enbart senare händelser):

  Sydafrikas apartheidregim var kristen och stöddes enbart av kristna länder, t.ex. USA och UK.

  I Rwanda dödade kristna 800 000 människor, detta med stöd av kristna länder, t.ex. USA och Frankrike och med stöd av kristdemokratiska internationalen.

  Kriget i Irak startades av kristna länder och enligt USA:s president var det på direkt order av den kristna guden. Hittils har ca 2,8 miljoner människor dött till följd av kriget, ca 800 000 av dem barn.

  Kriget i Afghanistan startades och drivs av kristna länder.

  Krigen i Jugoslavien startades av kristna, de värsta övergreppen begicks av kristna.

  SvaraRadera
 5. Feminixen blev tyst.... HUMOR!!!!

  SvaraRadera
 6. Kristendom är inte världens farligaste eller våldsammaste religion. Det är islam. Fast islam är egentligen inte en religion, den bara gömmer sig bakom religionens mantlar, så på ett sätt har du rätt. Men eftersom dom nu själva kallar sig för religion så får dom väl betecknas som den farligaste av dem allah.

  SvaraRadera
 7. Robin

  Islam är inte världens farligaste eller våldsammaste religion. Det är Kristendomen. Fast kristendomen är egentligen inte en religion, den bara gömmer sig bakom religionens mantlar, så på ett sätt har du rätt. Men eftersom dom nu själva kallar sig för religion så får dom väl betecknas som den farligaste av dem alla.

  SvaraRadera
 8. profanum_vulgus

  KOm gärna till min blogg, allahuakbar.se och var lika rolig där. Du kan få förklara vad det är vi gör för fel i att utnyttja får RELIGIONSFRIHET och vad som är rasism, då vi kritiserar pedofili, halshuggningar, offetnliga spöstraf, osv osv.

  Du nämner lite siffror, jag kan jag med. Islams dolda användande av slavar och som dött pga slaveriet i Allahs namn, runt 150 miljoner döda räknar man med under 1400 år. 80% av dom kvinnor och barn. Ska vi lyfta Muhammed och Islam till skyarna nu? Vill du ha fler siffror. Välkommen till mig, din lille skämtare där...
  Haram på dig

  SvaraRadera
 9. profanum_vulgus har nu bevisat för allmänheten att han är komplett hjärndöd. Är du månne en mussla själv?

  SvaraRadera
 10. @profanum_vulgus

  Sen fanns det en annan sak som skiljer kristna länder från muslimska. Det står tex inte i vår lag, eller i Sydafrikas lag att saker var brott emot Gud.

  Man försökte under 1700 talet från kristet håll få in detta i lagar från England. Men guess what, de lyckades man inte med. Mig veterligen så finns det ingen modern nation med ett fungerande rättsystem som applicerar Gud. Säg nu inte Usa, för det är ingen fungerande nation på ngt sätt.

  Du surrar mest en massa dynga du profanum_vulgus. Som jag brukar säga på min blogg till människor som saknar kunskap FAIL FAIL FAIL..
  Så läs en bok till. Har massor av bra boktips Till och med skriva av muslimer där man vackert beskriver ur negrer och judar ska dö, det är jättefina illustrationer i dom. Kankse ngt för dig?

  SvaraRadera
 11. Sverige är ju även kristet på pappret... ändå är vi ett sekulärt samhälle. Bara för att ett land är av en viss religion på pappret betyder inte nödvändigtvis att alla därifrån är av landets religion.

  Dock är icke/fel-troende i extrem minoritet i muslimska länder, av någon anledning...

  SvaraRadera
 12. Blir upprörd av att läsa den här diskussionen.. Halkade in här på ett bananskal...

  Vill börja med att säga att jag inte är troende..

  Att beskylla varandras religioner för att vara mer blodig än den andra, är inget annat än ren sandlådementalitet...Islam är genom historien väldigt blodig, men kristendomen är knappast bättre... Tänker inte lista upp olika händelser, men tänk på följande:
  Världen vill ofta få det till att religion ligger bakom krig, men dem flesta krig som är pga religion är egentligen territorialt, eller pga något annat.. Tex olja. Det kan man ju inte säga, så man gömmer sig bakom Gud...

  Sen till den stackars flicka som har skrivit blogginlägget.. Tycker synd om dig! Jag vet inte vad du kan ha varit med om som har gjort dig så rädd för det nya, förändring..

  SvaraRadera
 13. Det behövs litet moteld här!
  - - - - - - - - - - -

  En irakier vid namn 'I.Q. Al Rassooli' som talar arbiska
  flytande och som har studerat koranen ett tjugotal år representerar vad han kallar det största hotet mot "den mohammedansk kulten Islam" - han framlägger bevis från islams egna skrifter att Koranen varken har gudomligt ursprung eller är genom tiderna oförändrad och att Allah inte är identisk med en kristen och judisk gud.

  "Muhammed var ingen profet men en ockrare, och rörelsen han grundade var på intet sätt någon fredsreligion utan den skapar enbart våldsamma, tankeoförmögna kloner av sin grundare, för evigt fjättrade vid det sjunde århundradets tänkande."

  "Det fundamentalistiska, muhammadansk islam i det 21:a århundradet utgör det största hotet mot civilisationen och mot mänskliga framsteg. Många människor har glömt detta eller bara förnekar verkligheten och de allra flesta är fortfarande helt okunniga om fakta. Våra omsorgsfullt reserchade
  samtal på YouTube (www.youtube.com/AhmadsQuran3)
  syftar till att stimulera till mer öppen debatt."

  "Mohammeds anhängare kallar den övriga världen "al Kuffar", varmed avses oss otrogna [Kafir - sing.], som varken tror på Allah eller har underkastat oss Mohammeds version av Islam. De benämner vår fria värld "Dar al Harb",eller "krigets boning", och anser sig vara en "Ummah" eller "islamsk nation", vilken har agenter i alla delar av världen som planerar och förbereder ett erövrande av oss alla", berättar 'Al Rassooli' för JPCE.

  "Detta hot har varit obevekligt sedan Muhammed förklarade krig mot den övriga mänskligheten i sin
  Koran. De lärda och ledarna inom islam hävdar dagligen på alla språk sina avsikter, men många
  är uppenbarligen okunniga om innebörden av såväl Koranen som Hadith'erna." [uppteckningar
  som skildrar Muhammeds alla göranden och låtanden som fungerar som mall och rättesnöre för
  Korantolkningar].

  "Vi är deras utvalda offer, och de känner sig berättigade att använda alla medel angivna i Koranen för att islamisera oss. Att underkuva, konvertera eller slakta - är deras metoder, och de har inga betänkligheter mot att vrålljuga, om så skulle behövas."

  "Vårt enda hopp är att överalt gå samman i ett enda, betydligt större, världsomspännande nätverk av icke-muslimer [kuffar] och ex-muslimer. Blotta antalet
  islam-anhängare, som sätter tilltro till dessa fruktansvärt horribla, koranska missuppfattningar har redan nu nått epidemiska proportioner - en insikt jag endast kan beskriva som skrämmande."
  - - -
  fortsättning följer

  SvaraRadera
 14. "Ummat al Kuffar" etyder 'Nationen av icke muslimer', och består av kristna, hinduer, buddister, bahai-anhängare, sikher, animister, ateister, agnostiker och så vidare som tillsammans representerar 80% av mänskligheten. Gemensamt måste vi engagera oss i att informera, stödja och försvara oss, överalt."

  "Jag har beslutata mig för att ägna mitt liv, oavsett risker, hotelser eller uppoffringar, åt att sprida mina insikter och efarenheter. Jag ber er alla att inte bara ta vad jag säger för givet, utan själva kolla upp fakta."

  Al Rassooli är opåverkad av de dödehotelser hans föreläsningar redan har föranlett. "Vad-då", säger han, "varför skulle jag vara mindre modig än soldater som
  försvarar vår frihet?" "Skulle den här striden vara mindre betydelsefull?"

  - - - - -
  detta är översättning av en atikel av GERSHOM GALE i - the Jerusalem Post - christian edition, (JPCE), okt. 2009.
  http://www.ummat-al-kuffar.org/articles-&-resources/1009CE11NEW.PDF
  --------

  http://www.ummat-al-kuffar.org/

  - - - - -
  Kolla upp hans bok 'Lifting the Veil: The True Faces of Muhammad and Islam!'Paperback, 496 sidor, pris ca $20 - ISBN-13: 9781434392022 / ISBN: 1434392023

  - - - - -
  This week's guests on the nearly famous Gathering Storm Radio Show
  are 'IQ al Rassooli' who will compare the Koran to Mein Kampf and
  Cassandra author of 'Escape from am Arab Marriage'.
  http://www.blogtalkradio.com/the-gathering-storm/2009/08/28/
  The-Gathering-Storm-Radio-Show

  - - - - -
  http://islam-watch.org/Rassooli/History-of-the-Arabs-Arabian-Peninsula.htm

  http://www.liveleak.com/view?i=e23_1245602386

  Islam i Europa, vart går du? Göran Larsson, fil. dr i rligionsvetenskap
  http://gupea.ub.gu.se/dspace/bitstream/2077/10325/1/domochvi_151.pdf
  - - - - - - -

  Detta blev kanske för mycket att läsa för någon med begränsad förmåga - vi andra kanske blev nyfikna på: www.ummat-al-kuffar.org

  Mvh

  LN

  SvaraRadera
 15. Allah:
  Wafan är alla nynazister helt jävla obildade?
  Gamla testamentet (Moses, den gamle pedofilen och folkmördarens lagar) infördes oförändrat i den svenska lagsamlingen i början av 1600-talet och stod kvar till slutet av 1700-talet. Innan dess från medeltiden så var de tillämpliga som lagar så länge ingen annan lag sa emot.

  Kanske "En trollkona ska du inte låta leva" känns igen från 1600-talets rätt?

  Det är skrämmande vad lite ni kan.

  SvaraRadera
 16. Tack Feminix, jag håller med dig.
  Du får gärna läsa i min blogg, dagens :
  http://blogg.aftonbladet.se/bt/2009/10/alla-ar-inte-med

  SvaraRadera
 17. http://nordicdervish.wordpress.com/2009/10/25/asosat-a%e2%80%93z/

  Här ligger sanningen.


  Och här finns krav muslimer ställer Sveriges ang. vård :
  http://www.islamguiden.com/varden.shtml

  SvaraRadera
 18. @profanum_vulgus

  Du glömmer självklart en väldigt viktig sak. Förstår att det kan vara jobbigt att ta upp. Men du vet att Europa har utvecklasts en del sedan medeltiden . Vi har genomgått revolutioner, renässansen, upplysningen och reformatiotionen. Alla dessa mkt viktiga händelser och perioder har förändrat Europa. Till det bättre. Hävda Gamla testamentet är bara löjligt.

  Det är precis detta förändringar som skiljer oss från den muslimska världen. Som vill och fortfarande på många sätt är kvar på 700 talet. Man får inte göra några framsteg, för det är emot tron.

  vad anser du själv bättre, skola, vård, omsorg, partikelacceleratorer, eller sand och Allah?

  I demokratier kan du utveckla och förbättra skola, vård, omsorg, partikelacceleratore: Vilket är helt omöjligt i en teokrati. För det enda som kan komma ur en saga berättad av människor är fler sagor.

  Du verkar digga islam. Så varför inte bosätta dig på Arabön. Så kan du dricka kamelpiss som bla sägs bota blindhet och galenskap.

  För det måste vara ngt blint galet med dig.

  Haram på dig

  SvaraRadera
 19. Här kommer en beskrivning om de goda muslimer och "de andra" - islamistre, radikala muslimer, fundamentalister med mera.

  Läs - bl.a. om sex med djur o barn.
  Just det vill man förändra.

  Super hemsida!


  http://www.reformislam.org/sve/

  SvaraRadera
 20. Allah:

  Ja då fattar jag inte varför man är orolig att Iran ska fixa sig kärnvapen, eller vad som skulle vara farligt med den muslimska världen öht, lever de i lerhyddor och slåss med svärd så är det väl inga problem med dem?

  En teokrati som verkar motbevisa dig är ju annars Israel som ligger långt fram teknologiskt. Men det är riktigt att de ligger på en human och civilisationsmässig nivå på långt tidigare än medeltid.

  Men att religioner i allmänhet är tokerier gör inte islam till extra tokigt. Muslimer är inte farligare än pingstvänner.

  SvaraRadera
 21. Profanum vulgus!Muslimer är inte farligare än pingstvänner? De flesta muslimer är inte livsfarliga terrorister, men många är tyvärr det. Är det muslimer eller pingstvänner som spränger sig själva och andra i småbitar? Är det muslimer eller pingstvänner som slåss i de flesta av jordens konflikter?

  SvaraRadera
 22. Jag är rädd för blogginlägg som dessa och det står jag för. Islam skrämmer mig inte ens hälften så mycket!

  SvaraRadera
 23. Nej, islam skrämmer inte mig heller! Däremot alla stackare som man kan läsa här. Snacka om att inte ens försöka kolla fakta! Vända och vrida så att det passar det egna syftet. (Tyskland på trettiotalet!) När så någon med både intelligens och humor vänder era vilsna och verklighetsfrämmande "argument" mot er själva så blir ni sura som sandlådeungar!!?? Fan! Skaffa er ett jobb!

  SvaraRadera
 24. Gå in och läs mer om islam och hitta rätt bönetider i din stad på www.bonetider.se

  SvaraRadera
 25. Blogger feminix sa...

  "Profanum vulgus!Muslimer är inte farligare än pingstvänner? De flesta muslimer är inte livsfarliga terrorister, men många är tyvärr det. Är det muslimer eller pingstvänner som spränger sig själva och andra i småbitar? Är det muslimer eller pingstvänner som slåss i de flesta av jordens konflikter?"

  Det finns runt 1,5 miljarder muslimer de flesta är inte terrorister men många är det? Så hur många procent är MÅNGA och är det fler än IRA, ETA, Rote Armee Fraktion osv.

  Jag är lika oroad över islam som jag är över kristendomen föratt som Voltaire sade:

  "Those who can make you believe absurdities, can make you commit atrocities."

  Dock är ju kristna fundamentalister ett mer akut problem då de, än så länge, har mer att säga till om än muslimer i västerländska demokratier eller som kristna brukar kalla det "kristna länder".

  SvaraRadera
 26. Sandbarnet och Andersson m.fl.! Är ni mer rädda för kristna än muslimer? Om kristna vore lika farliga som muslimer så borde vi väl ha upplevt några stycken kristna självmordsbombare i Sverige och i andra kristna länder? I kyrkorna borde ungdomar lära sig "heligt krig", våra biskopar borde kräva att lagarna blir religiösa, med straff för bögar, förbud och straff för utomäktenskapliga förbindelser. Detta har vi inte sett. Hur kan ni jämställa islam och kristendom? Islam är ju en politisk rörelse, det är inte kristendomen. Ta reda på vad kritiker som Hirsi Ali och Lars Hedegaard, m.fl. har att säga. Sen kan ni återkomma!

  SvaraRadera
 27. SLUTA LÄNKA TILL MIN BLOGG! TACK!

  SvaraRadera
 28. Att jag hamnade här var också ren slump...
  Men jag har ändå tagit mig tid att läsa igenom varenda inlägg. Och jag måste säga att det är helt otroligt vad mycket energi vissa mäniskor lägger ner på att få fram sin bestämda åsikt, även om det betyder att dem måste slänga ur sig dynga.
  Alla dessa författare som rabblas upp som någon slags vetenskapsmän är väl knappast övernaturliga på nåt vis, eller? Så varför skulle deras åsikter ses som fakta? Hajar inte...
  Till er som faktiskt har gjort någorlunda intelektuella inlägg (jag tror att ni vet vilka ni är) säger jag bara: kasta inte bort era hjänceller på att diskutera med neandertalare som inte kan annat än att föra fram sina på intet sätt faktarelaterade åsikter på sådana här sidor. De varken vill eller kan ändra åsikt. De är helt enkelt inte tillräckligt inteligenta för det..

  SvaraRadera
 29. islam är inte alls världens farligaste religion?
  hur tänker du egentligen?
  isalm är en vacker religion , du fattar inte! har du läst koranen? har du försökt att förstå vad allt i koranen handlar om? har du hört en shejk läsa, hur vackert det låter, du känner verkligen det!
  Och det är inte alls muslimerna som startar alla krig, vad snackar du om? USA är ett krist land och dom krigar mot afganistan som är ett muslimskt land, israel som krigar mot palestina.
  Islam står för fred. Varför kan ni inte bara låta människor tro på vad dom vill? varför ska ni alltid sitta och klaga på folk? bara för att du lever ett liv utan framtid eller mål så ska du klaga på muslimerna som vill nå sina mål och bli goda muslimer komma till paradistet. Islam är den största religionen vet du varför ? för att den är så vacker och underbar,. Islam visar hur en männsika ska vara, hur dom ska behandla alla,.

  SvaraRadera
 30. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 31. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 32. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 33. En privat tro eller religion är en privatsak. Som en dröm är privat. Vad organiserad religion gör är uppviglar. Det spelar ingen roll om det är Isam, Judendom, Kristendom eller något annat.
  Problemet är att grupper av människor använder en sagobok som arbument för sitt handlande. De skrifter som ligger till grund för de angivna religionerna är uppdiktade, visserligen av mycket lärda, historier för att ge vägledning. Vägledning för fysisk och mental hälsa. Men detta var för 1 500 år sedan eller ännu längre tillbaka. Vi har använt oss av de råd som givits i dessa skrifter men idag vet vi mer om världen. Det är därför dags att av-religionisera världen till förmån för ett modernt tänkande. Vi kan alla bli mördare i religionens namn. Beroende på att vi ger oss rättigheter i den specifika religionens namn. Handen på hjärtat, vem tror på historien om Adam & Eva egentligen. Personligen tror jag att Jesus faktiskt existerat och att det finns något som kan kallas Skaparen, men att därför hänge mig åt sagor om detta är jag alltför nyfiken för.

  SvaraRadera
 34. Isalm är den farligaste religion. Dra åt helvete med alla muslimer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det farligt religion.Saknar kärlek och empati.Skamligt.9 år gamla flickor tvingas till sex.Unga döttrar måste ansvara familjens heder.Dom som lämnar islam hotas och dödas .

   Radera
 35. islam är pedofilernas religion

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om ni verkligen komma någonstans , jämnför jesus och andra centralfigurer i de andra religonerna , gör jämförelse från jesus tex var 3 år gammal vad gjorde han då , när han var 10 år gammal vad gjorde han då , osv med de andra också, på så sätt får ni bättre bildt på det hela , men att ni hoppar till 2015 , med en massa politik o massa handskakningar bakom stänga dörrar i bägge sidorna kan man riktigt inte parata om för vi vet inget mer än vi får se ,,,, Det ända jag vet är, gud skapade alla för älska alla, kvittar vilken hudfärg osv det är, om det finns nåt som säger helt emot detta , upp till var och en person o reflektera var för typ av person du är och vill vara. Vissa pratar så mkt men har inte kolla på sin egna religonen.

   Radera
 36. Ingen Kristen buddhist hindu eller någon skulle planerat döda om någon tidning skulle rita satir bilder om religiösa gestalter.Muslimer kan och tror dom kommer till paradiset när dom skadar dödar kränker.Onda gärningar ger ond lön och det dom nog vill ha eller vad vill dom

  SvaraRadera
 37. Fanatism är farligt .Det finns så mycket islam fanatiker.Det finns även Kristna fanatiker och andra fanatiker , men angående fanatismen är 80 procent av värdens fanatiker muslimer

  SvaraRadera