måndag 6 juli 2009

Avslöja feministernas lögner!

Könsmaktsordning? Patriarkat? Mannen förtrycker kvinnan? Struntprat!
I alla tider har mannen osjälviskt arbetat för att försörja kvinnan och barnen. Han har varit beredd att offra sitt liv om så har behövts för att familjen skulle överleva.

Män och kvinnor har i alla tider samarbetat och kompletterat varandra. Evolutionen gjorde oss olika. Vi är anpassade till våra olika könsroller.

När kvinnan föder barn, får hon dessutom särskilda "moderskapshormoner" som gör hennes kropp och hjärna ännu mer lämpade att vårda och skydda barnet. I den nyblivna faderns kropp händer inget sådant. Han har bara kvar sina vanliga "kamphormoner".

Att människan har överlevt genom årtusendena, beror på våra olika könsroller plus det faktum att det då inte fanns några vansinniga feminister, som gjorde allt för att splittra familjerna och så hat och missnöje mellan man och kvinna.

Om feministerna hade haft rätt och mannen varit en förtryckare, skulle människan som art ha dött ut.

Så tro inte på feministernas lögner! Man och kvinna är varandras bästa vänner!

För tydlighets skull: Mäns våld mot kvinnor, överfall, våldtäkter och misshandel är följder av vår sentida civilisation, religion och "klankultur" och ska inte skyllas på våra könsroller. När den manliga kampberedskapen inte får naturliga utlopp, som förr i jakten på föda och i striden mot fientliga stammar, kan det i sämsta fall leda till frustration och brottsliga handlingar.

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

  1. Håller med fullständigt, feminism = en massa lögner.

    SvaraRadera
  2. Mycket, mycket tänkvärda ord! Tack för detta blogginlägg :)

    SvaraRadera