torsdag 2 juli 2009

Är vi rasister?

Sverigedemokrater anklagas ständigt för att vara rasister. Snart sagt alla som inte bekänner sig till den ohämmade invandringen, stämplas som rasister. Ett exempel är Kent Ekeroth i debatt med Kristdemokrater i Världen idag. Hans motdebattör kan inte komma med saklig kritik mot Sverigedemokraternas politik, utan upprepar bara floskler som "vanlig, unken rasism".

Vad är rasism? I SOU 1989:13 (Mångfald mot enfald) sägs (citat från Blågula frågor) :

"En föreställning om den egna folkgruppens överlägsenhet och en uppfattning om att det finns biologiska skillnader mellan folkgrupper som gör det motiverat att dela in dessa i mer eller mindre värda."

Är vita människor rasister för att vi hellre skaffar egna barn än adopterar färgade barn från Afrika? I så fall är vi väl alla rasister, oavsett färg på skinnet? Afrikaner vill väl också ha egna barn framför barn med annan färg? Och det beror väl inte på en känsla av överlägsenhet?

De allra flesta av oss vill helt enkelt bara bo med sin egen sort. Inget lands befolkning vill ersättas av ett annat folk.

Sverigedemokrater vill bara förhindra att invandrarna blir för många och islamismen tar över i Sverige. Islam och islamister är vår raka motsats, när det gäller synen på demokrati, jämlikhet och frihet. Därför är vi emot islamiseringen av Sverige. Islamismen skrämmer oss med sin mordiska och vidskepliga diktatur. Det gör oss inte till rasister.

Uppdatering: Jag noterar att TV4 erkänner rasism mot svenskar, på Politiskt Inkorrekt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

4 kommentarer:

 1. Ja, ingen är ju rasist som ser verkligheten.

  På tal om Sverigedemokraterna så läste jag i går kväll på SVT text-tv att TV4:s ledning har bestämt att Sverigedemokraterna får köra politisk reklam i TV4 inför valet 2010, misstänker att beslutet har att göra med all kritik som har riktats emot TV4 innan EU-valet om att SD inte fick köra politisk reklam i kanalen då.
  För EN gångs skulle i kanalens historia så är den för demokrati.

  Nåja, även i det ondaste finns det godhet.

  SvaraRadera
 2. "Sverigedemokrater vill bara förhindra att invandrarna blir för många..."

  Jahaja, det är bara det att de är redan för många så då blir ju frågan hur man skall göra för att ändra på det? Framför allt har vi för många muslimer i Sverige och hur skall man göra för minska deras antal? Konkreta förslag efterlyses!!!
  /H*m

  SvaraRadera
 3. Först måste vi stoppa tillflödet. Sen kan vi fundera på resten.

  SvaraRadera