lördag 13 juni 2009

Världen ska "räddas" genom islamisk diktatur

Islam är en politisk religion, med ambitioner att “rädda” västvärlden från dess omoral och dekadens. Räddningen ska ske genom införandet av islamisk diktatur, vilket av muslimer kallas “religiös demokrati”.

Själva maktövertagandet ska ske lagligt och fredligt, genom det sista demokratiska valet, när muslimerna blivit tillräckligt många. Det förväntas ske inom några tiotal år, genom muslimsk massinvandring och stort barnafödande. Frågan är inte OM det sker utan NÄR.

Att blunda för detta hot mot vår demokrati och frihet och allt vad vi håller kärt, är inte bara idiotiskt och naivt, utan även ett brott mot våra efterkommande, som genom våra försummelser kommer att få leva som förtryckta dhimmis i sitt eget land.

Du som gillar muslimer, ska veta att det är ju inte av elakhet de vill ta över, utan av religiös godhet och omtanke om människan. De är fullt och fast övertygade om att de gör något gott. Det är helt enkelt kärnan i deras religiösa tro.

Tror du mig inte, så kolla själv på nätet! Där finns modiga, som med risk för sina egna liv, varnar oss för islamismen: Ayaan Hirsi Ali, Bat Yéor, Brigitte Gabriel, Wafa Sultan, Bruce Bawer, Geert Wilders, Walter Laqueur, Samuel Huntington, Bernard Lewis, Daniel Pipes och Robert Spencer, dansken Lars Hedegaard och vår egen Kent Ekeroth.

På den andra sidan finns både segervissa muslimer och naiva ickemuslimer. Mohamed Omar, den kände poeten, är både intelligent och muslim och dessutom mycket segerviss.

Hur kommer Sverige att bli för våra barnbarn? Titta på Iran, så kanske du förstår varför så många varnar för islam!

Jag utmanar dig! Granska fakta och återkom sen och säg att alla vi varnare har fel!

Vakna!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

7 kommentarer:

 1. Slappna av! Låt folk få ha sin tro, ingen tvingar dej så varför försöker du tvinga folk att leva som dej? Gissar att det är det du vill, eller har jag helt missuppfattat?

  SvaraRadera
 2. Gammelsvensk14 juni 2009 16:13

  Det är uttalanden som detta av anonym som får mig att bli riktigt beklämd.

  Ja Anonym, du har missuppfattat helt och hållet!

  SvaraRadera
 3. Sign "Anonym" ovan tycks också helt ha anonymiserat tankeorganet högst upp.
  Han kan ju t ex börja läsa de internetsidor för utbildning i Koranen som finns för de mohammedtroende, många t o m på svenska! Varför så många på ett så litet språk?
  Om man inte ser islam som ett problem kan man t ex sätta sig vid datorn (gärna med en skinkmacka bredvid) och studera fakta om de krig och inbördeskrig som idag pågår på klotet.
  Finns det överhuvudtaget något där inte muhammedaner är involverade på ena eller båda sidor??
  Kanske borde ge en hint om verkligheten.
  //WR

  SvaraRadera
 4. en helt vanlig tjej16 juni 2009 21:37

  Alltså, du är ju bara sorglig. Tror du på ALLVAR att muslimer har kommit hit (och till andra länder) på grund av att invadera länderna för att få muslimska stater..
  Och att dessutom ge Iran som ett exempel är ju bara extremt korkat, då Iran knappast erkänns som ett speciellt islamiskt land utav de flesta muslimer. Kanske i DINA ögon, men du ser ju nog bara det du vill se.. Skärpning ! Sluta banka huvudet i väggen så kanske du inte förlorar fler av de få hjärnceller du har

  SvaraRadera
 5. Musslor har kommit hit i avsikt att islamisera oss, detta står bortom allt tvivel. Bl a har Khadaffi och Jonas Omar varit öppna om denna avsikt men det finns många fler. F ö är detta understött av självaste sagoboken koranen och pedofeten mohammed själv.

  SvaraRadera
 6. Vilken bra sida jag hittat! Du har så rätt så rätt ... Dessa stackare som inte förstår vart det barkar kommer sitta där sedan på ålderns höst och förfasa över vad deras barnbarn får vara med om .... *suck*

  SvaraRadera
 7. Granska fakta. Bra idé.

  93 procent av världens muslimer ser sig inte som radikala och tar avstånd från terrorism.

  Muslimer och amerikaner avvisar i lika hög grad attacker på civila som omoraliskt.

  Det är fakta.

  Gallup har under sex år intervjuat över 50 000 muslimer i 39 länder och de hävdar att resultatet är representativt för vad 90 procent av världens muslimer verkligen anser.

  Undersökningen presenterades i boken Who Speaks for Islam? What a Billion Muslims Really Think, som gavs ut förra året.

  Läs den!

  SvaraRadera