onsdag 10 juni 2009

Ska muslimerna föda Sveriges barn?

Min käpphäst är att om man vill jämställa det barnafödande könet med det ickefödande måste barnen räknas som ett riktigt arbete, med lön och pensionspoäng. Annars förlorar ju kvinnan på att föda flera barn och ta hand om dem.

Istället har man gjort tvärtom. Man räknar det som "frivillig arbetslöshet". Nu måste svenska kvinnor förvärvsarbeta lika mycket som männen för att överleva ekonomiskt och bli jämställda. Hon hinner knappt föda ett enda barn och sen snabbt lämna bort det och börja jobba igen.

Muslimerna i Sverige struntar i detta "barnförakt". De muslimska kvinnorna följer sina traditioner och fortsätter att föda många barn. Bland muslimerna respekteras hon för detta. De förstår att värdesätta kvinnan när hon föder och vårdar barnen.

Detta har vi svenskar förlorat.

I vissa städer föds det redan idag flera muslimska barn än svenska.

Vad visar det? Jo, om vi fortsätter så här (att föda 1,5 barn per kvinna) så minskar den svenska befolkningen med ca en fjärdedel för varje generation. Den muslimska befolkningen föder i genomsnitt 4 barn per kvinna. De fördubblar sig på en generation. Räknar man så ser man att svenskarna blir i minoritet om en eller två generationer.

Sverige är alltså på god väg att byta ut sin befolkning. Från kristna nordbor till muslimska araber och afrikaner.

Detta gör mig så förbannad på våra feminister och politiker! Deras förakt för det kvinnliga leder till att svenskarna slutar föda barn.

Till tröst läser jag gärna vad kloka Tanja Bergkvist skriver i en kommentar på GenusNytt:
"Feminix – precis, uppvärdering av mammarollen. I många andra kulturer har mödrar väldigt hög status. Feministerna kallar tex barnafödande en kvinnofälla men sedan klagar de i nästa andetag över att det kvinnor gör inte värderas lika högt – men de verkar ju själva förakta de typiskt kvinnliga egenskaperna!

I övrigt är det ju genusvetare och feminister som DEFINIERAT underordningen. De har bestämt att det som statistiskt oftast förekommer hos kvinnor ska kallas för underordnat (tex ta hand om barn) och då är det ju inte konstigt att de alltid finner att kvinnor är underordnade på alla områden! De verkar eftersträva en “uppvärdering” genom att kvinnor börjar ägna sig åt det männen traditionellt sett ägnat sig åt.

Och vem hindrar en kvinna att göra karriär idag? Även män brottas med hård konkurrens i sina karriärer. Och om allt som betyder något bara är att tjäna pengar förlorar man ju andra värden i livet. Och dessutom måste någon föda barnen, och nu råkar ju detta vara kvinnogöra av biologiska skäl inte ens genusvetarna kan ändra på. Men vissa extremfeminister kanske eftersträvar det mänskliga släktets utdöende – så slipper de alla män – vem vet hur de tänker?"


Svenskarna blir allt färre, muslimerna allt fler. Och våra barnbarn blir dhimmies...

Snart räcker det inte att presentera sig som "svensk". Man måste säga "icke-muslimsk svensk".

Uppdatering 13 juni: Texten har uppmärksammats av "Svenskidag" som gjort en
video på YouTube! Jag får tacka ödmjukast. Tack även till bloggen "Datt och Ditt", som påpekade detta.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

53 kommentarer:

 1. Så otroligt bra skrivet!

  Våra politiker klagar ju på att vi föder för få barn, men hur ska man kunna göra det när man förlorar på det? För säg den som klarar sig utan pengar och pensionspoäng?

  Jag skulle mer än gärna ha blivit en 10 barnsmamma men hur skulle det gå till? Märkligt är det dock att invandrare inte har några problem att få det att gå ihop ekonomiskt..Antar att dom är duktiga på att leva på en lön eller bara ett soc.bidrag när andra inte fixar det. För det kan väl inte vara så att reglerna för att få bidrag skiljer sig mellan svenskar och invandrare?

  SvaraRadera
 2. Bra skrivet.
  Politikerna manipulerar folket mer än man anar, och ju sämre utbildning desto lättare manipulering.

  SvaraRadera
 3. Jag undrar om svenskar verkligen har så få barn som eliten vill ge sken av. Flashbackaren Aake är en medelålders sexbarnsfar. Jag vet även andra som har tre barn, inte direkt medelsnittet 1½ barn som man försöker indoktrinera oss med. Dessutom bör man tänka på att många har barn med olika partners, något som blivit vanligare dom senaste 40-50 åren. Vet inte hur detta syns i statistiken. Kanske en person står som havande bara ett barn men i verkligheten har en eller två fler fast med olika partners?

  SvaraRadera
 4. Där jag bor stämmer verkligheten med Feminix lägesbeskrivning. Slöjor och barnvagnar dominerar stadsbilden under normal arbetstid.

  Jag vet inte hur relevant denna videosnutt är, men den ger kalla kårar:

  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU

  Din blogg är en nödvändig larmsignal.

  SvaraRadera
 5. Hög status?
  Om man klär sig i ett lakan och inte ens får lära sig att cykla, kan det kanske hända att det blir pengar och tid till en flock ungar?

  SvaraRadera
 6. Sveriges riksdagspolitiker och andra makthavare i Sverige, t ex mångkultur- och invandringsvänliga journalister, är folkförrädare och har som mål att svenskarna som folk ska förintas. Så är det!

  SvaraRadera
 7. Sätt igång och föd fler barn själv i stället för att klaga på dem.

  SvaraRadera
 8. Ja kan ni inget eller ?

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 10. Bra skrivet meddie :)

  SvaraRadera
 11. "Om då en del ov oss islamister förredrar att förlja mer det våran tro säger än samhället låt dem göra det så länge det inte skadar någon annan."

  Felet med er islamister är att ni vill köra ned er tro i halsen på resten av oss oc tvinga oss att antingen själva bli mussar eller dhimmis. Båda alternativen lika vedervärdiga. Det tredje alternativet är döden, nån fredlig samexistens existerar inte. I Somalia har just film blivit haram. Att musik är det visste vi redan. För er musslor är det inte tillåtet med nånting som ger människan glädje eftersom det då skiftar bort fokuset från underkastandet till allah. Ägnar man inte all vaken tid åt dyrkande av allah så är man ej heller benägen att bedriva jihad. Egentligen hatar jag er inte utan tycker synd om er. Men eftersom jag inte kommer kunna avprogrammera er så är det repatriering som gäller.

  SvaraRadera
 12. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 13. fel stavat:

  ..Allahs (swa) vägledning och vilja att väledda ex dig, så kan inte jag eller någon annan Muslim INTE TVINGA dig att tro..

  skulle stå INTE TVINGA!

  ..DÅ gör jag hyckleri..

  Ber om ursäkt för slarvandet!

  Frid!

  SvaraRadera
 14. "Ingen kan eller får tvinga någon att bli Muslim. Det är bar genom Guds vägledning det går.."

  Eller göra som talibanerna, erbjuda konvertering eller döden.

  Tycker du borde läsa om Sana'a manuskripten, en sorts dödahavsrullar för mussar. Verkar inte som er heliga bok är så huggen i sten som ni älskar att skryta om.

  Today, when the divinity of the Quran is shattered by the Sana’a manuscripts, the spiritual nature of Islam is also exposed. Islam is nothing but a pure Arab political movement. The Divinity was attached to the Quran, when Arabs started conquering the surrounding nations, and Islam was imposed on them by force. Arabs not only imposed Islam on others, but also imposed this irrational belief of Quranic divinity to the minds of their victims, so that once Arabs are gone, the conquered people cannot come out from this mental enslavement, and return back to their original faith. It is a rare political skill. Many companions of Muhammad clearly knew that the Quran was fake, but they remained with their prophet to share the booty and to enjoy the women. We all know, after Muhammad’s death, several Arab tribes returned back to their original belief, and idolatry flourished, but were forced back to Islam with the sword and bloodbath.

  http://www.islam-watch.org/index.php?option=com_content&view=article&id=40:ancient-quranic-manuscripts-of-sanaa-spell-downfall-of-islam&catid=18:sujit

  SvaraRadera
 15. hahaha
  vilken härlig humorsida

  så du menar att svenska icke-muslimer ska skaffa barn på löpande band, för att jämna ut eller helst vara FLER än muslimer?
  Jo, verkligen en briljant idé. *suck*
  För övrigt tror jag inte att muslimer skaffar fler barn än andra. Jag tror det handlar om kultur och tradition inte om religion. Men som alltid ska ALLT länkas ihopa med islam. Särskilt om det är något negativt i ögonen på den som talar/skriver.

  Från en SVENSK MUSLIM

  SvaraRadera
 16. Pink Flower:
  Håller med!

  Från ännu EN SVENSK MUSLIM!

  Frid!!

  SvaraRadera
 17. Ni musslor kommer att skickas tillbaka dit ni hör hemma. Dom idioter som har konverterat till eländet kommer antingen skickas på avprogrammering eller sändas med er hem till era musse-länder. Good riddance anyway!!

  SvaraRadera
 18. Robin:
  ???

  Varför tror du vi är idioter och varför slänger du ut dig sådant hat och förakt mot oss som du inte ens känner??

  SvaraRadera
 19. "Varför tror du vi är idioter och varför slänger du ut dig sådant hat och förakt mot oss som du inte ens känner??"

  Det borde vara rätt uppenbart om du bemödar dig kolla sidor som Jihad-Watch, Islam-Watch, TheReligionOfPeace.com, Gates of Vienna, Snaphanen, Fria Nyheter, Politiskt Inkorrekt, Flashback och många fler men det skulle bli tjatigt att lista alla då det hade blivit ganska tradigt. Nämner därför bara dom viktigaste. Men även i vanliga fulmedier kommer det fram om även i mer filtrerad form så man får ibland kanske läsa mer mellan raderna. Bemödar du dig om att studera dessa sidor så märker du snart att islam varken är en fredlig eller ens en trevlig religion. Snarare tvärtom så är det en totalitär fascistisk ideologi med tillhörande barbariska och grymma straff, sharian.

  Fast uppriktigt sagt så tror jag att du nog är ytterst medveten om detta och bara bedriver sedvanlig taqyyia och kitman mot oss smutsiga kuffar. Trots allt så uppmanar ju er sagobok er att gå ut och lägga resten av världen under er, att inlämma den i er s k ummah. Jag är också medveten om att har ni väl fått in foten så anser ni att den marken tillhör allah för all framtid. Därav att ni är så fixerade av att ta tillbaka al-Andalus. Därför har det varit ett stort misstag av oss att släppa in er ö h t och framför allt att låta er bygga er sketna moskéer här. Så även när vi kört ut er kommer ni m a o försöka igen nån gång i framtiden. Kanske tar det flera hundra år men en sak är säker, ni kommer förr eller senare att göra en reconquista. Ärligt talat tycker jag det var dumt av er att bosätta er över hela kontinenten. Ni borde satsat enbart på att ta tillbaka Spanien/Portugal först. Det kommer nämligen bli ett strategiskt och logistiskt helvete för framtida mussar att bedriva så många front-krig samtidigt som en hel kontinent innebär. Men förmodligen blev ni väl maktberusade när ni så lättvindigt blev insläppta i våra länder för 30-40 år sedan. Det gick väl inte att motstå frestelsen helt enkelt. Men denna girighet kommer bli er akilleshäl i det långa loppet. Hade jag varit i era snabelskor d v s varit högt uppsatt mussla, så hade jag satsat på att "bara" återta al-Andalus och befästa makten där. Trots allt hade det ändå inneburit en fot in i Europa hur som helst. Sedan hade jag börjat stökat med grannarna och slutit hudnas med dem när så varit nödvändigt och flyttat fram positionerna därifrån istället. Det hade varit en mycket klokare strategi. Men hjärnkapacitet och att dra slutsatser är ju inte er raketforskares starkaste sida...

  SvaraRadera
 20. Frid vare med dig Robin!

  För det första så finns det inget i Koranen som stödjer dess terrirsm aktiviteter som tyvär en del utför. Tvärtom!

  Sedan blir jag besviken på hur du kan dömaa alla människor innom den muslimska världen över en kant.

  Jag kan inte nu påstå att alla tyskar är som Hitler eller alla amrikaner och erupeer är pedofiler och alkolister mm..

  Det är upp till varje individ.

  Så jag tycker verkligen ett råd till fån mig att slösa inte din tid med hat, utan ägna det till bättree saker.
  Döm inte alla över en och samma kant. Utan försök ge ala människor en chans.

  Ingen mår bra med att bära på en massa onödigt hat innom sig.

  Du är i mina böner att Gud ska ödmjuka ditt hjärta och öppna ditt sinne lite mera.

  Jag hoppas verkligen att du jobbar med ditt innre och hatet!

  Frid min vän! Inshallah (om Gud viill) det blir bättre för dig.
  Ameen.

  Önskar dig en underbar dag!
  Meddie.

  SvaraRadera
 21. "För det första så finns det inget i Koranen som stödjer dess terrirsm aktiviteter som tyvär en del utför. Tvärtom!"

  LOL!! Hade jag inte varit så trött så hade jag banne mig letat upp koran-citaten som bevisar för dig att det gör det visst det. Men nu får det bli natti-natti istället. För denna gången.

  SvaraRadera
 22. Robin:
  Snälla du gör det. För man kan inte tolka verserna rakt av utan behöver få dem förklarade.

  Jag vill gärna se den , om det är samma som jag har läst och missförstått mig på.

  Så kanske jag kan förklara den..

  SvaraRadera
 23. Finns inget att förklara. Islam är en ultra-våldsam pedofil-sekt. Har inte lyckats finna ett enda försonande drag med islam. Inte ett enda. Det är bara sinnessjukt, barbariskt och ren ondska.

  SvaraRadera
 24. suck detta är så löjligt och så mycket hat i denna lilla människa snälla lilla rara Robin Shadowes nu får du ta skärpa dej man kan prata med en bra ton då får man mycket mera bra respons , du borde rannsaka dej sj och ditt inre gubben lilla .

  SvaraRadera
 25. "suck detta är så löjligt och så mycket hat i denna lilla människa snälla lilla rara Robin Shadowes nu får du ta skärpa dej man kan prata med en bra ton då får man mycket mera bra respons , du borde rannsaka dej sj och ditt inre gubben lilla ."

  Vojne vojne, samma gamla gnäll som vanligt. Hur synd det är om er musslor, hur missförstådda ni är, att vi inte förstår er sagobok, hur mycket vi hatar er o s v. Vilket jag tycker är inte så lite lustigt. Jag är nästan lite glad att jag hamnade på din väninnas blogg faktiskt. Lade märke till ett par saker. Visste inte att det var en hon eller ens en ex-svensk (konvertit alltså). Är du också f d svensk? Nåväl, back to topic. Såg att hon hade länkar till salafisterna och att hon brukade gå på föreläsningar med den ökände anas kaifa. Nu förstår jag bättre varför ert lilla fina forum är låst. Vad kokar ni ihop därinne? Jihad mot oss kuffar kanske? Är det inte lite att kasta sten i glashus att utpeka mig som hatare tycker du? Jag värnar blott om mitt land, mitt folk och framför allt om vår civilisation som är vida överlägsen er efterblivna och barbariska dito.

  SvaraRadera
 26. Allvarligt talat SÖK HJÄLP!!

  Jag är lika mycket SVENSK fast jag ÄR MUSLIM!!!!!!!

  Vad tror du igentligen??

  VI ÄR ALLA MÄNNISKOR ÄR DET SVÅRT ATT FATTA??

  OVASÄTT NATIONALITET ELLER FÄRG!!

  SvaraRadera
 27. Vårat forum är i mycket högre rank än att ditt namn ska nämnas där inne eller någon annan rasist eller hatist mot oss Muslimer!

  Så tro inte för mycket om dig själv, för nu verkar du höja dig själv i din egna lilla värld..

  SvaraRadera
 28. Jag vill inte bli förknippad med ert jihad-forum, helst inte men efter som det är låst så har ni inte rent mjöl i påsen. Det spys säkert allsköns galla över oss smutsiga grisar och apor. Och förmodligen ännu värre saker. Bevisbördan står s a s på er sida.

  Och understå dig inte att kalla mig för hatare, din lilla salafist och anas kaifa fan!! Den mannen är inte bara extremist men även ren terrorist. Sådana som han hör hemma på Gitmo och inte här.

  Nej, jag räknar dig inte som svensk längre. Du har förrått ditt land och ditt folk. Flytta till Saudiarabien där du hör hemma bland dina likasinnade, så slipper du köra bil dessutom. Så bara för att du gått och blivit musse så får du inte lyssna på riktig musik längre? Bara sådan där a capella-ga-ga? Fy för bövelen vad segt det var det där allalallandet.

  jag har bara en enda fråga att ställa till dig. Lovar du att svara ärligt, okej?

  SvaraRadera
 29. Jäääääässssp... Kommer inge vart med dig i ditt samtal längre.. Så jag går hellre och sover. God bye!

  SvaraRadera
 30. "Kommer inge vart med dig i ditt samtal längre.."

  Så vi har fått hit en liten missionär? Ack ja, vad säger man om sånt? Trodde du verkligen på fullt allvar att du skulle lyckas ömvända någon här? LMFAO

  Tror du på fullt allvar att jag skulle ge upp min skivsamling för att nöja mig med dylik allahlallande a capella-dynga istället? Såfall är du dummare än ett lass Hörby-grisar som min käre avsomnade fader (pbuh) brukade uttrycka det.

  Sussa du sött men glöm för all del inte lägga dig ned på sängen med högra sidan först och recitera korrekta koran-verser så att inte änglarna antecknar dina tankar. Det är bäst att du är försiktig annars kanske du hamnar på fel ställe i efterlivet och får spendera evigheten tillsammans med yours truly istället... *evil grin*

  SvaraRadera
 31. Omvända någon eller vägleda någon till Allah (swa) väg är det bara Han (swa) som kan göra!

  Frid!

  SvaraRadera
 32. Så svara då vad har allah emot musikinstrument?

  SvaraRadera
 33. "Omvända någon eller vägleda någon till Allah (swa) väg är det bara Han (swa) som kan göra!"

  Skulle vara intressant att försöka förstå hur detta går till. Hypotetiskt sett, någon som växt upp som mig själv, iaf relativt sett, är ena dagen svensk och nästa dag vaknar upp som muslim? Jag förstår att den jämförelsen är starkt förenklad men ändå. Indulge me!

  SvaraRadera
 34. Men Robin Shadowes kan du inte bara ta lägga av med ditt sk*t snack , och om du tror att jag eller meddie eller nån annan SVENSK konvertit tar dej på allvar kan du ...... ja jag vill inte säga dom orden jag vill inte sjunka lika djupt som du SUCK!!!!!!!!!
  EB STOLT SVENSK MUSLIM !!!!!!

  SvaraRadera
 35. Varför hänger du här då bland kuffarna? Vi är inte välkomna att kommentera ö h t på era bloggar utan blir regelmässigt bortmodererade medan ni däremot inget har emot att sprida ert "budskap" på våra sidor. Märk väl skillnaden, ni blir sällan censurerade på våra fria bloggar och forum. Det är m a o inte frågan om dialog utan om ensidig monolog från er sida som gäller. Så fort ni märker att ni inte kan vinna debatten så börjar genast gnället och påhoppen istället. Gillar du inte läget så kan du ju hålla dig till dina ryggdunkande "syrror och bruschor" istället. Det är ingen som har tvingat dig hit eller hur? Jag bryr mig inte om vad du tror på. Du får gärna tro på påskharen och tandféen om du så vill. Men min poäng är att vi faktiskt har yttrandefrihet i detta landet även om många av oss är ytterst medvetna om att just sådana som du försöker släcka ned den. Lycka till, du kommer att behöva det...

  SvaraRadera
 36. Snälla det handlar väl INTE om vem som ska vinna debatten, iallafall INTE från min sida i detta. Men kanske ifrån din och det är därför du gör det här..

  Från min del är det att därimot för säga sanningen om i det ni har fel i om Islam.

  Inte för att vinna någon annan människas uppmärksamhet eller andra syskons beröm och klappningar på ryggen.

  Jag gör det här endast för att jag fruktar Allah (swa) och älskar Honom!!

  Vi Muslimer har också rätt till försvar i orättvisans behandlanden..

  Inget annat.

  Allahu Akbar!

  Frid!

  SvaraRadera
 37. Och vi hänger här på Feminix blogg och inte din Robin!

  Så det är inte dig vi är och läser hos..

  Men du svarar mer här innen än själva bloggaren det får jag erkänna.

  Varför vet jag inte.

  Frid!

  SvaraRadera
 38. Robin Shadowes sa : Jag bryr mig inte om vad du tror på. Du får gärna tro på påskharen och tandféen om du så vill. Men min poäng är att vi faktiskt har yttrandefrihet i detta landet även om många av oss är ytterst medvetna om att just sådana som du försöker släcka ned den. Lycka till, du kommer att behöva det...


  Men titta här har denna man blivit allt snällare nu han lyckönskar mej och jag får tro vad jag vill vet du hur glad jag är ( ironisk).
  Ja men visst är yttrandefriheten bra ?? då kan jag också uttala mej och angående mina bröder och systrar jag är så glad att jag har dom ( tackar gud för det).
  Och sen varför jag är här på denna blogg jo det är för att jag har rätt till det ... det var väl yttrande frihet man hade va ???;)
  Kram till alla goa människor

  SvaraRadera
 39. ROBBAN !! GUD HAR INGET EMOT MUSIKINSTRUMENT, hur kommer det sig annars att jag spelar ett själv... musik är för i helvete bara musik, en melodi... melodin får man med instrument,, så varför skulle GUD ha något emot det, när det finns så mycket annat ont i världen... du tror inte att det finns så många muslimer som blir ledsna av allt ont som görs och skylls på islam... JAG KAN SÄTTA MITT LIV PÅ ATT DE DU KALLAR TERRORISTER INTE VET ETT SKJIT OM ISLAM OCH ATT VARA GOD. Jag hoppas innerligt att du förstår det..

  by the way, rockmusik är skönast och det säger jag ut som troende muslim.

  SvaraRadera
 40. "Och vi hänger här på Feminix blogg och inte din Robin!"

  Jag syftade inte alls på min blogg utan generaliserade med att mena liknande. Tänkte bl a på Bahlool som jag sett på flera olika bloggar bl a Thoralfs och liknande. Om du Meddie som honom hänger på olika bloggar vet jag inte i just ditt fall eftersom jag inte kommer ihåg alla nicks. Om det nu kan vara till nån tröst så funderar jag starkt på att stänga ned bloggen eftersom jag varken har tid eller lust längre. Antar att jag börjar bli lite sliten av all negativitet och känner för en paus. :(

  SvaraRadera
 41. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 42. Ok. Ja jag hänger på bloggar som jag tycker är något för mig att delta i.

  Vad är det för negativt som har hänt då?
  Blir jag fundersam när du skriver så..

  Frid!

  SvaraRadera
 43. ja här är en till som funderar på det negativa , kom igen berätta för oss som är intresserade kanske vi kan hjälpa dej

  SvaraRadera
 44. "by the way, rockmusik är skönast och det säger jag ut som troende muslim."

  Trodde alla muslimer lyssnade på hip-hop och gangsta-rappare. :p Men nu blev jag nyfiken så du får gärna namedroppa lite om du tittar in hit igen.
  Gillar inte atonal musik och dit är jag benägen att räkna in typ deathmetal och liknande, där dom growlar. Det må så vara att dess fans tycker det låter tufft men särskilt njutbart är det inte. Melodisk rock däremot is da shit oavsett om det är lugnare varianter eller lite ösigare. Sedan spelar det inte så stor roll om det är lite äldre eller nyare.

  SvaraRadera
 45. "ja här är en till som funderar på det negativa , kom igen berätta för oss som är intresserade kanske vi kan hjälpa dej"

  Jag är trött och orkar inte jiddra längre. Drar mig ur dom politiska blogg/forumen och återgår till att surfa på siter som jag gjorde innan allt detta kom in bilden, typ Book of Thoth och liknande. Dom är sällan själsligt nedbrytande och samtalstonen är vänligare. Tack för visat intresse trots att jag har varit så pass elak. Peace på er själva.

  SvaraRadera
 46. Mashallah Robin vilken omvändning!!
  Det trodde jag ALDRIG om dig!

  Må Gud vara med dig och ge ro i ditt innre!

  FRID!!

  SvaraRadera
 47. robban sa: Gillar inte atonal musik och dit är jag benägen att räkna in typ deathmetal och liknande, där dom growlar. Det må så vara att dess fans tycker det låter tufft men särskilt njutbart är det inte. Melodisk rock däremot is da shit oavsett om det är lugnare varianter eller lite ösigare. Sedan spelar det inte så stor roll om det är lite äldre eller nyare.

  ---
  ja, men titta så olika vi är men ändå har vi nåt gemensamt ;)...jag gillar all musik som är skönt och har fina instrumentala detaljer..

  ps. vad bra för dig att du bestämde dig för att ge upp negativiteten. !

  / anonyma musikdiggarn, som må va lite annorlunda från andra muslimer ändå...

  SvaraRadera
 48. Jag älskar den musik som jag växte upp med som Deep Purple, Rainbow bl a, lite bluesigare men ändå tydliga hårdrocksriff. Gillar även Richies senare lugnare projekt Blackmore's Night, lite mer folkmusikaktigt.
  Bland lugnare musik gillar jag bl a Mike Oldfield, särskilt domgamla instrumentala albumen med långa låtar med även senare grejor. Voyager och Guitars är förmodligen mer lättillgängliga. Viss musik är bra för själen när man känner sig nedstämd. I bland kan det räcka med att lyssna på några låtar, ett album eller två så mår man lite bättre.

  SvaraRadera
 49. hmmm... det börjar bli lite off-subject.. iallafall så har jag inte en så lång musikhistoria bakom mig, men det är alltid intressant att höra eftersom jag är den enda i min familj med så stor intresse för västerländsk musik.

  det här blir det sista ifrån mig, så hej då and think "peace!". (:

  / ;)

  SvaraRadera
 50. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera