måndag 27 april 2009

Invandringen är kolonisering

Varför tiger politikerna om att invandringen är en kolonisering som leder till att Europa blir muslimskt? Av feghet? Av illvilja? Struntar de i det? Vill de rentav att deras barn och barnbarn ska bli dhimmies?
Bara bloggare, som Solguru, nämner koloniseringen av Sverige och Europa.
Solguru:
"Det handlar om att europa sakta koloniseras av etniska grupper med en från de västerländska världfolken väsenskild självuppfattning – en självuppfattning som är grundad i det utseendemässiga, det kulturella, det moraliska, det språkliga och det religiösa. Givet mängden som vid det här laget kommit över Europas och Sveriges gränser är det tveksamt om någon grad av assimilation av den typ som eftersträvades före 1975 ens skulle kunnat komma till stånd och skapa fortsatt relativ kulturell enhet i de europeiska staterna. Beslutet om att införa mångkultur 1975 garanterade givetvis total enklavisering och segregering."

Muslimsk majoritet i Tyskland 2046
Muslimsk majoritet i Belgien inom 15-20 år
Icke-svensk majoritet i Malmö om tio år

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

  1. Hälsningar från ILLUMINATIs stora ordning till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatis brödraskap där du kan återfå dina förlorade drömmar och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 650.000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

    Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 650.000 USD.
    2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
    En månad med möte med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com



    NOTERA; detta Illuminati brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


    Hälsningar TEMPLE ILLUMINATI UNITED STATES

    SvaraRadera