fredag 19 september 2008

Muslimerna kan ta över!

Redan är etniska svenskar i minoritet i Malmö i åldersgrupen 0-19 år. Detta hittade jag i en kommentar från "Malmöbo" på "LouisePs blogg frihetspropaganda". (Under: invandring, Lars Jansson och Sverigedemokraterna)

Och vissa tror inte det är en verklig fara att muslimerna tar över!

"Att alla etniskt svenska barnfamiljer sticker från delar Malmö har inget med nationell ekonomi eller Lars Jansson att göra. - Det handlar istället om otrygghet, vantrivsel, ren rädsla, fruktan och barnens fromma. Ekonomi kommer långt ner på listan. Nationell ekonomi kommer ännu längre ner... - Den eller de som inte är beredd att själv placera sina egna barn på tex Möllevångskolan eller Sofielundskolan i centrala Malmö måste lära sig att det kan man faktiskt inte indirekt kräva av andra föräldrar. - Vilket man oförstående och klumpigt gör. Redan är etniska svenskar i minoritet i Malmö i åldergruppen 0-19 år.

Människor trivs inte, barnfamiljerna flyr. - Så enkelt är det. Och hur tror ni Malmös stadsbild ser ut om 10 år med eller utan irrelevant kvasiintellektuell pajkastning om Janssons teorier?"

1 kommentar:

  1. EN STOR ELOGE TILL DIG FÖR DIN BLOGG! Keep up the good work!

    MVH, Svensk man som älskar alla människor (och har sina bästa vänner bland utlänningar och invandrare) men som förstår att den svenska invandringspolitiken gått överstyr för länge sen. Vi behöver ändra kurs!

    SvaraRadera