söndag 14 september 2008

Mångkultur fungerar inte

Israelernas värsta mardröm, en enstatslösning, som på sikt skulle utplåna det judiska i den judiska staten, det kallas mångkultur och framställs som något eftersträvansvärt i Sverige.

Israelerna inser att, om muslimer får medborgarskap och rösträtt i Israel, skulle de med tiden bli i majoritet och i demokratiska val ta makten och avskaffa demokratin. Detta hot gäller även Sverige. Det inser inte svenska politiker.

En enstatslösning, där palestinierna-muslimerna delar samma land med judarna, är en mardröm för israelerna. De förstår ju att, med sin stora nativitet, skulle muslimerna på sikt förvandla Israel till en muslimsk stat. De flesta israeler vill därför ha en tvåstatslösning.

Är detta Sveriges öde om fyrtio år? Enklaver med muslimer i varje kommun, skottlossning, rån och våldtäkter på gatorna och så småningom en muslimsk majoritet och maktövertagande? Och kanske en delning av Sverige, den södra delen till muslimerna och den norra till svenskarna?

I P1 Godmorgon världen, 14 sept 2008, diskuteras Israels dilemma.

4 kommentarer:

 1. du är inte ensam om dessa tankar.

  SvaraRadera
 2. Och snart kommer tankepolisen och tar oss... eller trodde ni FRA var till för att jaga fildelare? Nog så sant att dom ska jaga terrorister men deras definitaion av ordet är inte samma som vår...

  SvaraRadera
 3. Är det en tankesmedja som består av en person?

  SvaraRadera
 4. Till stanga: Behövs det några fler?

  SvaraRadera