söndag 10 augusti 2008

Islamisk fara - en varning från Winston S. Churchill

England sänder sina finaste och modigaste unga män, att riskera sina liv, för att jaga bort talibanerna från Afganistan. Men vem försvarar vårt hemland under tiden?

En färsk polisrapport klargör, att här i England har Deobandi, samma islamiska sekt som fostrat talibanerna i Afganistan, lyckats ta över fler än 600 av Englands 1 350 moskéer. Dessutom kontrollerar de 17 av Englands 26 islamiska skolor och de utbildar 80 procent av Englands hemmautbildade islamiska imamer.

Det är en lustig gammal värld, som Margaret Thatcher sade. Förutom att detta inte är något att skratta åt. Inte på 70 år har det funnits ett större hot mot vår inre säkerhet, mot vårt fria samhälle och mot vår demokrati, än det som nu kommer från detta huggormsbo mitt ibland oss. Den Deobandiska ultrakonservativa sekten förbjuder musik, konst, television och fotboll, och kräver dessutom att kvinnorna klär sig med heltäckande slöjor.

Enligt Lancashire Moskéråd har Deobandi nu tagit kontrollen över 59 av 75 moskéer i Lancashire. Samtidigt som inte alla Deobandis är extremister, avser ändå det ledande prästerskapet att radikalisera Englands muslimska ungdom, och mobilisera dem emot samhället och mot den frihet, som vi håller så kär.

När ska regeringen vakna upp och se detta dödliga hot, som om det inte genast motarbetas hotar att leda till stridigheter och blodspillan på Englands gator, i en grad som vida överträffar det vi sett av bombningar under senare år?

Varför är Gordon Brown och David Cameron, ja hela vår politiska klass, så bedövande tyst om detta, det mest påträngande problem som utmanar dagens England? Vem ska hjälpa den moderata majoriteten av muslimer att upprätthålla kontrollen över sina moskéer? Vem ska skydda hemlandet?

Winston S. Churchill (insändare från 2007, översättning Feminix)


Chuchills sonson skriver detta. Honom måste vi väl ta på allvar, eller hur? England är illa ute. Det är också Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar