onsdag 9 juli 2008

Siste svensken halar flaggan

Ska Sverige omvandlas till en muslimsk, wahabistisk, lydstat till Saudiarabien borde väl folket åtminstone tillfrågas först?

Moskéer byggs, muslimska skolor byggs, med pengar från Saudi. Steg för steg ska Sverige göras muslimskt, (förlåt, socialistiskt, var det visst) men det ska inte ropas ut på gator och torg, som han sade, Sträng, för länge sen, då när Sverige var en idyll. En folkhemsidyll. Då man inte blev rånad eller våldtagen när man gick ut. När man inte låste dörren när man gick ut.

Vad är wahabismen? http://www.ramberget.com/index.php?option=com_content&view=article&id=60&Itemid=27
Där hittar ni även radio programmet Kaliber. Lyssna på det om ni inte tror mig!

Har vi inget att frukta? Gör det nåt om svenskar blir i minoritet i Sverige inom femtio år? Gör det nåt om våra barn och barnbarn blir dhimmies, andraklassens medborgare inom femtio år?

Är det inte huvudsaken att vi kan se på fotboll och på schlagerfestivaler nu så struntar vi i hur det blir sen?

Nej, jag tycker inte det. Jag vill att det ska bli en demokratisk revolution nästa val. Det är vad jag vill. Sd in i riksdagen! Det är mitt hopp.

Mitt hopp är inte det som Orback sa, ungefär att vi ska vara hyggliga mot muslimerna nu, då kanske dom blir hyggliga mot oss, när vi blir i minoritet.

Sök på islamkritik, så hittar du en blogg om detta. Om du inte är övertygad sverigedemokrat sen kan du väl proteströsta på dem, bara för att skaka om de självbelåtna andra partierna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar