tisdag 20 november 2007

Egen barnomsorg diskrimineras

Varje mor som förhindras ta hand om sina barn är ett nederlag för samhället. I Sverige diskrimineras mödrar som vårdar egna barn. De får inte den subvention på ca 100 000 kr som bara ges till de familjer, som lämnar barnen till dagis. Rättvist? Nej.

De borgerliga politikerna har svikit sina ideal om att värna familjen och skapa valfrihet. Tyvärr har de efterapat socialisternas familjefientliga tvångspolitik.

I Sverige har feministerna fått alltför stort inflytande på politiken. Genom det ekonomiska dagistvånget och straffbeskattningen av egenbarnvårdarnas familjer har feministerna gjort sig till de nya kvinnoförtryckarna. Man kan säga att feministerna och de politiker som blivit feminister, bedriver ett utrotningskrig mot de mödrar, som vill ta hand om sina barn själva. Feministerna har gjort det till något fult att vårda egna barn.

I själva verket är vården av egna barn ett lika samhällsnyttigt arbete som vården av andras barn.

När feministerna inte begriper hur människan fungerar använder de "svåra" ord, som "könsmaktsordning". Feministerna är vanliga människors fiender. De vill tvinga in oss i det motsatta könets roll. Män ska tvingas vårda spädbarn, vilket de flesta normala män är olämpliga till. Kvinnor ska tvingas bli som män och arbeta borta från barnen.

Vi måste leta efter politiker som vågar säga att feminismen har fel. Finns dom? Vi måste leta efter ett parti som vågar ge människor rätt att själva bestämma vem som ska vårda barnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar