tisdag 6 juli 2010

Islam är en vi-och-dom-ideologi

Islam delar in världen i muslimer och ickemuslimer. Vi ickemuslimer anses sämre. Vi ses ju som fiender till Allah. Vi lever i synd med vår fria sex. Muslimerna anser sig själva som förmer än alla andra. Detta får de ju lära sig i Koranen ända från barndomen. De bidar sin tid. En dag ska de segra...

Lars Åberg i GP: Någon måste snart förklara:
"I teorin om en islamofobisk farsot ingår föreställningen att människor i västvärlden, och bara där, bär på en rädsla för ”den andre” eller ”det främmande”. Om man i stället tänker sig att misstron mot islamsk politik beror på motvilja mot specifika värderingar och handlingar – alltså på en viss kännedom – förskjuts perspektivet.
En tydligare vi-och-dom-ideologi än den som många muslimska skrifttolkare och makthavare företräder lär det ju faktiskt bli svårt att finna."

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

  1. Den militära maffian U$rael's agenter i EU avslöjas t.ex. den falska kristen agenten Robert SCHÖTT (f. 1953-) opererar nu EU, fullkomligt organiserade sättet . Speciellt de svenska institutionerna blev ju värst drabbade för att den klanen SCHÖTT har dominerande makt över både svenska(!)kyrkan och svenska(!)rättsväsendet.

    SvaraRadera