söndag 12 december 2010

Muslimsk invandring är det demografiska vapnet

Det finns människor som inte förstår varför jag ser islam som ett hot. Idag har vi i Sverige fått se vårt första terroristdåd. De politiskt korrekta säger tröstande: De radikala muslimerna är så få. Sverige behöver fler muslimer. Det går nog bra bara vi är snälla,osv,osv.

Jan Kallberg skriver på Politiskt Inkorrekt:
"Den svenska självmordsbombaren i Stockholm, oavsett om denne agerade enskilt eller med stöd av en grupp, har ändrat spelreglerna och hur vi ser på vår framtid. Det påminner om Palmemordet – om än att det var en större händelse rent medialt. Vi såg på vårt samhälle annorlunda efteråt. Isen är bruten och det första försöket till en terroristhandling har skett i Sverige. Terrorism är verklig och den är här. Sverige är ett sårbart samhälle.
 Sveriges misstag är att inbilla sig att moraliska argument biter på en fullkomligt omoralisk motståndare."

Självklart har Kallberg helt rätt. Vi är naiva om vi tror att moraliska argument biter på en motståndare vars "moral" är lika med vår omoral. Den svenska konvertiten får frågan om hon inte tycker att avrättningarna i Iran är förfärliga. Hon svarar lugnt: "Det drabbar ingen oskyldig."Jag menar att islamismen är ett hot mot oss i Europa. Ett hot jämförbart med nazismens. Visst finns det skillnader. Men det gör inte islamismen mindre farlig. Islamismen döljer sig bakom en "fredlig" religion. Det gjorde inte Hitler. Islamismen använder sig inte, som Hitler, av konventionella vapen i sitt erövringskrig. De är listigare än så. De använder det demografiska vapnet. Plus sina hjältar, Jihadkrigarna, som spränger sig själva och andra för att skrämma Europa till stegvisa eftergifter och slutligen underkastelse. Ett konventionellt krig skulle de förlora. Men hur ska vi försvara oss mot det demografiska kriget? Vårt land, som vill vara världsmästare i muslimsk invandring, kommer att bli det första offret.

Jag hatar Hitler. Det är tillåtet. Men jag hatar även den fanatiska religionen islam och det är inte lika tillåtet. Religioner skyddas ju av religionsfriheten.

Tänk om någon hade startat en politisk religion, ”Hitlerism”, som hade Hitler som sin profet och som hade makten i ett antal länder, där lagarna påbjöd stening till döds av otrogna kvinnor, dödsstraff för dem som lämnade ”Hitlerismen”och som dessutom hade som mål att ta makten över hela världen – skulle jag då stämplas som en fobisk rasist om jag avskydde den religionen?

För mig är islamismen just en sådan politisk religion. Men för den skull är jag inte rasist, lika lite som jag är det för att jag avskyr ”Hitlerismen”.

Det är väl ett friskhetstecken att inte stoppa en skorpion innanför skjortan? Muslimsk invandring är det demografiska vapnet.

Islamisterna vet att de inte kan ta över Europa med vapenmakt. Men det är fullt möjligt att de, på sikt, kan ta makten genom invandring och en hög nativitet. Det sker smygande. Redan nu är etniska svenskar i minoritet i åldersgruppen 0 till 19 år, i Malmö. Redan nu är Mohammed det vanligaste pojknamnet i Malmö. Redan nu finns det skolor i Malmö, som bara har två svenska elever.

Islam betyder fred, sägs det. Må så vara, men överallt i världen, där det är terror och konflikter, nog är muslimer inblandade. Ibland krigar två sorters muslimer mot varandra. Jag kan kan inte tro att det beror på att de är ovanligt fredliga.

Svensk beredskap mot terrordåd är "förträfflig". Mosebacke Monarki är aktuellt även idag.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

4 kommentarer:

 1. Läs Jan Guillou, snälla. http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/janguillou/article8269712.ab

  SvaraRadera
 2. Oscar! Ja visst ja, Guillou är ju sanningsvittnet, glömde det. Islamistiska terrorister är ju fumliga småpojkar som inte lyckas döda någon annan än sig själva. Vi borde egentligen älska dessa rara gossar.(Förlåt ironin!)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar inte några terrorister. Men eftersom det begås fler nationalistiska terrorattentat i europa än islamistiska, så är jag mer rädd för dig, Feminix, än för några islamister.

  Sånna som dig är större och farligare hot mot samhället än islam. Du borde inte få gå utanför dörren utan att polisen följer efter dig och du borde inte få skriva ett enda email utan att säpo läser det. Du är den riktiga fienden. Det är dig vi borde jaga.

  SvaraRadera
 4. Du kan sluta vara rädd för mig! Hur många terrordåd har svenska nationalister begått?
  Terrorgruppen ETA i Spanien slåss väl för ett självständigt Baskien. De slåss inte, som islamister, för att deras gud sagt åt dem att sprida sin makt över hela världen. De har inget nätverk över hela världen, som islamisterna.
  IRA:s dåd är väl begränsade till Irland.
  Varför är någon i Sverige rädd för nationalister?
  Nationalisten Feminix är farlig bara för en och annan fluga.

  De allvarligaste händelserna i Europa:

  * December 2009: Elva män döms till fängelsestraff i Spanien för planer på självmordsattentat i Barcelonas tunnelbana.
  * September 2009: Tre britter fälls för planer på bombattentat mot trafikflygplan över Atlanten.
  * Oktober 2005: En dansk och en svensk man grips i Sarajevo, misstänkta för planer på terrordåd i Europa. Flera grips senare.
  * Juli 2005: Försök till självmordsattentat i Londons tunnelbana och på bussar misslyckas.
  * Juli 2005: 56 människor dör och hundratals skadas i fyra självmordssprängningar i tunnelbanan och på bussar i London.
  * Mars 2004: 191 människor dödas och över 2 000 skadas i sprängattentat på fyra pendeltåg i Madrid.
  * December 2001: Den brittiske "skobombaren" Richard Reid misslyckas med att utlösa en sprängladdning ombord på plan från Paris till Miami.

  Samtliga islamister? Och i världen leder väl islamister i terror överlägset?

  SvaraRadera