måndag 5 juli 2010

Därför är rädsla för islam INTE en fobi

Skrämmande fakta om islam Scary facts about Islam)-av dr. Peter Hammond.
(Hämtad från Tidens tecken)

"Islam är inte en religion, det är inte heller en kult. I dess fulla form är det ett komplett, totalt, 100% system för livet.
Islam har religiösa, juridiska, politiska, ekonomiska, sociala och militära komponenter. Den religiösa delen är ett skägg för alla andra komponenter.
Islamisering börjar när det finns tillräckligt med muslimer i ett land för att agitera för sina religiösa privilegier.
När politiskt korrekta, toleranta och mångkulturella samhällen ger efter för muslimernas krav på religiösa privilegier, tenderar några av de andra komponenterna att också krypa in.
 

Så här fungerar det.
 

Så länge den muslimska befolkningen håller sig runt eller under 2% i ett visst land, kommer de att till största delen betraktas som en fredsälskande minoritet och inte som ett hot mot andra medborgare. Detta är fallet i:
USA - Muslimer 0,6%
Australien - Muslimer 1,5%
Kanada - Muslimer 1,9%
Kina - Muslimer 1,8%
Italien - Muslimer 1,5%
Norge - Muslimer 1,8%
 Vid 2% till 5%, börjar de att rekrytera från andra etniska minoriteter och missnöjda grupper, ofta med betydande rekrytering från fängelser och bland gatugäng. Detta sker i:
 

Danmark - Muslimer 2%
Tyskland - Muslimer 3,7%
Storbritannien - Muslimer 2,7%
Spanien - Muslimer 4%
Thailand - Muslimer 4,6%


Från 5% utövar de ett orimligt inflytande i förhållande till sin andel av befolkningen. Till exempel kommer de att verka för införandet av halal (enligt islamiska normer) mat, och därigenom säkra arbetstillfällen matlagning för muslimer. De kommer att öka trycket på livsmedelskedjorna att tillhandahålla halal på hyllorna - kombinerat med hot för underlåtenhet att följa kravet. Detta berör:

Frankrike - Muslimer 8%
Filippinerna - Muslimer 5%
Sverige - Muslimer 5%
Schweiz - Muslimer 4,3%
Nederländerna - Muslimer 5,5%
Trinidad & Tobago - Muslimer 5,8%
 
Vid denna punkt kommer de att arbeta för att få den styrande regeringen att tillåta dem att styra sig själva (inom sina getton) enligt sharia, den islamiska lagen. Det yttersta målet för islamister är att etablera sharia över hela världen.


När muslimer närmar sig 10% av befolkningen, tenderar de att öka laglösheten som ett sätt att klaga över sina villkor. I Paris ser vi redan bil-brännande. Alla icke-muslimska åtgärder kränker islam, och leder till uppror och hot, såsom i Amsterdam med motstånd mot Mohammed-karikatyrerna och filmer om islam. Sådana spänningar kan ses dagligen, särskilt i muslimska delar i:

Guyana - Muslimer 10%
Indien - Muslimer 13,4%
Israel - Muslimer 16%
Kenya - Muslimer 10%
Ryssland - Muslimer 15%

Efter att ha nått 20% kan man förvänta hår-resande upplopp, formerandet av jihadmilis, sporadiska mord och brännande av kristna kyrkor och judiska synagogor, exempelvis:

Etiopien - Muslimer 32,8%


På 40%, får nationer erfara omfattande massakrer, kroniska terrorattacker, och pågående milis-krigföring, t.ex. i:
Bosnien - Muslimer 40%
Tchad - Muslimer 53,1%
Libanon - Muslimer 59,7%
Från 60%, får nationer erfara ohejdad förföljelse av otrogna från alla andra religioner (inklusive icke-överensstämmande muslimer), sporadisk etnisk rensning (folkmord), användning av sharialagar som vapen och Jizya, den skatt som läggs på otrogna, t.ex. i:
 

Albanien - Muslimer 70%
Malaysia - Muslimer 60,4%
Qatar - Muslimer 77,5%
Sudan - Muslimer 70%
 
Efter 80% får man räkna med dagliga hotelser och våldsam jihad, viss statlig etnisk rensning, och även vissa folkmord, eftersom dessa nationer kör ut de otrogna, och närmar sig 100% muslimer, vilket har upplevts och på sätt och vis är pågående i: 
Bangladesh - Muslimer 83%
Egypten - Muslimer 90%
Gaza - Muslimer 98,7%
Indonesien - Muslimer 86,1%
Iran - Muslimer 98%
Irak - Muslimer 97%
Jordanien - Muslimer 92%
Marocko - Muslimer 98,7%
Pakistan - Muslimer 97%
Palestina - Muslimer 99%
Syrien - Muslimer 90%
Tadzjikistan - Muslimer 90%
Turkiet - Muslimer 99,8%
Förenade Arabemiraten - Muslimer 96%
 
100% kommer att inleda freden i "Dar-es-Salaam" - den islamiska House of Peace. Här är tänkt att vara fred, eftersom alla är muslimer, alla skolor är muslimska, och endast Koranen är den tillåtna religiösa skriften, t.ex. i:
 

Afghanistan - Muslimer 100%
Saudiarabien - Muslimer 100%
Somalia - Muslimer 100%
Jemen - Muslimer 100%
 
Tyvärr uppnås aldrig fred, som i dessa 100% stater där de mest radikala muslimerna skrämmer och spottar ut hat, och stillar sin blodtörst genom att döda mindre radikala muslimer, av olika skäl.
'Innan jag var nio hade jag lärt mig de grundläggande reglerna för arabiskt liv. Det var jag mot min bror, jag och min bror mot vår far, min familj mot mina kusiner och klan, klan mot stam, stam mot världen och oss alla mot de otrogna. - Leon Uris, The Haj'
 

Det är viktigt att förstå att i vissa länder med väl under 100% muslimsk befolkning, till exempel Frankrike, den muslimska minoritetsbefolkningen bor i getton, där de är 100% muslimer, och där de lever efter sharialagarna. Den nationella polisen går inte ens in i dessa ghetton. Det finns inga nationella domstolar eller skolor eller icke-muslimska religiösa anläggningar. I sådana situationer, så integreras muslimerna inte i samhället i stort. Barnen går i madrasskolor. De lär sig bara Koranen. Att ens umgås med en otrogen är ett brott som bestraffas med döden. Därför, i vissa områden i vissa länder, utövar muslimska imamer och extremister mer makt än det nationella genomsnittet ger vid handen.
 

Idag utgör 1,5 miljarder muslimer 22% av världens befolkning. Men deras födelsetal överträffar födelsetalen av kristna, hinduer, buddister, judar och alla andra troende. Vissa säger att muslimer kommer att överstiga 50% av världens befolkning i slutet av detta århundrade.
 


~ Från Dr Peter Hammonds bok - Slavery, 'Terrorism och islam: de historiska rötterna och Contemporary Threat' "


Även här finns artikeln:Unleavened Bread Ministries

9 kommentarer:

 1. Kan du inte släppa vanföreställningen att muslimer är någon form av hivemind?

  SvaraRadera
 2. Du kan ju börja med att ge exempel på någon enda mohammedan som har någon individuell personlighet. Jag kan då inte komma på nån. Kan du?

  SvaraRadera
 3. Det är ingen vanföreställning. I Iran väntar nu ytterligare en kvinna på att avrättas genom stening. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7412046.ab
  Muslimer försvarar detta med att bara fiender till islam dödas - inga andra. Och då gör det ju inget!
  Att ha sex före äktenskapet är ett svårt brott i islam. (Och, ja, de föraktar oss för vår "sedeslöshet".) Ogifta mödrar stenas i muslimska länder. Gillar du detta, Oscar?

  SvaraRadera
 4. Nej, jag skyr sharialagar som pesten, men du och dina SD-kompisar vill inte ner till Iran eller Saudiarabien och göra skillnad, ni vill slänga ut deras kusiner ur vårt land. Jag upprepar mig, muslimer är inget jävla hivemind.

  SvaraRadera
 5. Oecar, om vi hade rest till Iran eller Saudi Barbarien, allt dom hade behövt göra är att hålla kvar oss på flygplatsen nån halvtimme medan dom kollar upp oss. Efter det hade det blivit gå i fängelse utan att passera gå och strax efter gå till huvudtorget. We are the muslim Borg! You will all be assimilated! Resistance is futile!

  SvaraRadera
 6. Det här är samma gamla Sverigedemokratiska tankesätt som vanligt, man likställer islamister och muslimer i allmänhet. Ni kommer inte att ta till er det jag säger för ni har era förutsagda meningar om att alla muslimer är som de muslimer som syns i media.

  SvaraRadera
 7. Oscar! Skillnaden mellan islamister och "vanliga" muslimer är mindre än vi tror. Islamisterna tar aktiv ställning för jihad och sharia. De övriga ger ett passivt stöd genom sin tystnad. Islam FÅR inte moderniseras. Den som försöker riskerar livet.

  SvaraRadera
 8. Det här med att ge sitt stöd genom sin tystnad är en anklagelse ni skall ta det väldigt försiktig med, eftersom den även kan användas för att säga att sverige stödjer folkmord, fascistifiering av polisen, att polisen använder illegala metoder för att få bort legala företeelser, att vi stödjer barntortyr och övergrepp samt att vi samarbetar med kidnappare och människohandlare.

  Now, anser du att du som SVENSK stödjer det jag räknat upp ovan?

  OM du inte anser det bör du ta mer ansvar för ditt lands politik då vi har en hel lista över grejer som fortgår i vårt land utan att folket säger ifrån på skarpen.

  Be careful, du kommer själv dömas efter samma mallar du dömer andra. Som läget ser ut nu kommer du INTE vinna en kommande rättegång mot dig gällande ansvar kontra medborgarskap. ;)

  SvaraRadera
 9. Nej, vi stöder inte folkmord! Inte det andra heller! Vår västerländska humana demokratier har lämnat den urgamla religösa vidskepelsen bakom oss. Vi har skilt på religion och politiskt styrelse.
  Men fråga en muslim om han stöder Koranen, om han vill att Sverige i framtiden ska bli muslimskt och styrt av muslimer och lyda under under sharialagar. Han kommer att svara JA! Annars är han inte muslim - eller också ljuger han.
  När man blir muslim underkastar man sig Koranen och dess föreskrifter och dess lagar. Man har en enda förebild som styr allt i livet: Muhammed.
  Godhet och humanitet är för en muslim att vänta med steningen av den ogifta modern tills barnet är fött. För ickemuslimer är det grymhet. Rättvisa för en muslim är att hugga händerna av tjuvar. För oss ickemuslimer är det grymhet. Demokrati för en muslim är islamisk demokrati. För oss är det diktatur. Att ha sex innan man är gift är för en muslim en dödssynd. För oss är det ingen synd utan en naturlig del av livet.
  Fattar du nu att det är skillnad på muslimer och ickemuslimer? Skillnaden är som dag och natt. OK?

  SvaraRadera