torsdag 29 oktober 2009

Lyssna på invandraren!

Denna kloka invandrare behöver inte, som eliten, hyckla och vara politiskt korrekt för att få sitta kvar vid köttgrytorna. Han kan säga sanningen och liksom barnet säga att kejsaren är naken. Det är upplyftande att ta del av vad han säger, skomakaren i Rosengård:
"Trots att Sverige inte har resurser att ta hand om alla som kommer hit, fortsätter vi att fylla på med nyanlända flyktingar. Det är som om Sverige försökte visa hela världen att vi är duktigast av alla. Vi brukar skryta med att vår flyktingpolitik är ”generös”, men i slutändan menar jag att den politiken är ett svek, både mot dem som ska bygga ett nytt liv och mot det svenska samhället.[...]Min åsikt är att många människor lockas till Sverige av ryktet om att man kan leva gratis här. Men när de väl har kommit hit passiviseras de snabbt av bidragssystemen. Först när de sitter i en lägenhet med sina barn, utan framtid, och känner sig diskriminerade, inser de att de har fattat fel beslut. Det blir som en öppen anstalt, folk kommer inte härifrån.

Mona Sahlin och andra politiker pratar gärna om integration och om pågående utredningar, men jag tror inte att de vill veta så mycket om hur verkligheten ser ut. Politikerna pratar om solidaritet, men om man verkligen vore solidarisk skulle man kunna hjälpa tio personer på plats, där det behövs, i stället för att ta hit en enda. Till Sverige når, menar jag, bara de som har medel att betala människosmugglare eller dyra biljetter. Man måste se djupare och arbeta globalt för att förebygga flyktingströmmarna, i stället för att passivt ta emot människor när katastrofen väl har blivit ett faktum.

Malmös kommunalråd Ilmar Reepalus förslag att stoppa nyinflyttningen till vår kommun i fem år är bra. Det kom visserligen alldeles för sent, men det är en grund att bygga vidare på.

Jag tror att vi måste stoppa invandringen totalt, till hela Sverige, under en viss tid, se till att hitta jobb åt alla som redan är här och ge dem möjlighet att bygga upp ett drägligt liv. Efter det kan vi möjligen gå vidare och ta emot fler hjälpbehövande."

På punkt efter punkt ger denne kloke man Sverigedemokraterna rätt! Sverigedemokraterna är det enda parti som värnar om de människor som redan finns i Sverige! Tack till Suat Cicek, skomakaren i Rosengård!

Nu har han tydligen tröttnat på invandringshaveriet i Sverige och flyttat hem till Turkiet. Läs vidare på Politiskt Inkorrekt!


Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

5 kommentarer:

 1. Han måste vara rasist, nazist och islamofob som säger så. För det har vi alla andra blivit ju då vi säger samma sak

  SvaraRadera
 2. Vi flyttar också! Som "etnisk svensk" har jag tröttnat på mitt fosterland och drar till "syden"!
  Gamlingarna är borta och barnen flyttade utomlands för 15 år sedan!
  Vem vill egentligen bo kvar i det framtida, den "Islamiska Republiken Sverige" och dessutom betala skatt till detta "helvete"?

  SvaraRadera
 3. Gå in på
  http://5muppiluften.blogspot.com/2009/10/sverigedemokraterna-del-3-vad-sager.html

  och läs om Sverigedemokraternas unkna och skrämmande principprogram.

  SvaraRadera
 4. @Anonym
  Slå upp koranen och läs om muslimernas unkna och skrämmande ide om icketroende.

  Orkar du inte så får du gärna komma och titta på de bilder och filmer. Där muslimer praktiserar det som koranen uppmanar till

  allahuakbar.se

  SvaraRadera
 5. Håll ögonen öppna idag på Engelsk media, och islamkritiska bloggar. Det kommer idag ske en sak jag trodde var omöjligt i Europa. Muslimer ska demonstrera för rätten att införa Sharia fullt ut i England. Kommer de inte få igenom sitt krav. Har de hotat med bla upplopp. Detta kan vara startskottet, detta kan vara den dagen muslimer väntat på.


  http://islam4uk.com/current-affairs/uk-news/367-march-4-shariah-relocated

  http://allahuakbar.se/wordpress/?p=2247

  SvaraRadera